PENGEDAR SKINCARE SHAKLEE YOUTH GOPENG-KAMPAR

Produk SKINCARE Shaklee yang menggantikan Enfuselle dan Nutriwhite ini adalah produk skincare yang  lebih baik dari kedua-dua produk tersebut.
Jom kita tengok apa yang bestnya Youth Skincare Shaklee ini.
YOUTH Skincare Shaklee ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing , iaitu:
  • YOUTH® Activating Serum
  • YOUTH® Perfecting Skin Toner
  • YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  • YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  • YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  • YOUTH® Activating BB Cream
  • YOUTH® Radiance C + E
 

Kenapa Perlu Pilih YOUTH ????
Bestnya YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia.
Okay sekarang kita pergi untuk satu-persatu kebaikkan setiap Produk Shaklee Baru ini.

YOUTH® Activating Serum
YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat
  • bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.
  • mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.
YOUTH® Perfecting Skin Toner
Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri!
YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  • Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
  • Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
  • Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser

Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :

  • pH yang seimbang
  • Bebas sabun
  • Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga

mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir.

YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur. Wow, best sangat ni!
Lagi kan, dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing!
  1. Menyeimbangkan
  2. Memperbaiki
  3. Menghidrat
  4. Memelihara
  5. Melindungi
Kulit muka kita supaya boleh kelihatan lebih muda dari usia sebenar! Hihi. Seronok kan?
YOUTH® Radiance C + E
Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Memang sangat tak sabar nak tunggu launching. Memang akan beli punya lah! Jom bersama kami buat persediaan untuk ucap selamat datang kepada Produk Skincare Shaklee yang sangat awesome ni.

Jom tingkatkan kesihatan dengan suplemen Shaklee Shaklee, hubungi saya segera.

Anda boleh dapatkan khidmat nasihat percuma untuk produk Shaklee sekiranya membeli di senarai kedai online berikut :

Nur Hidayah Ahmad  0165554582

SID 917424 FB:  Nur Hidayah Ahmad

Like Page : Suplemen Seisi Keluarga

IG: vitamin.hidayah4582

Pengedar Shaklee di IPOH. COD area berhampiran dan pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Anda juga boleh mendaftar sebagai ahi Shaklee dengan hanya RM75 termasuk postage dan layak menikmati diskaun produk shaklee dari 15 % hingga 20 % dan layak menikmati promosi bulanan dari Shaklee.

DISCLAIMER / PENAFIAN

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan adalah digalakkan untuk mendapatkan nasihat daripada pakar yang berkaitan.

Sebelum menggunakan sesuatu produk makanan tambahan / ubatan tidak kira untuk sebarang tujuan, sila rujuk dahulu kepada pakar kesihatan atau pakar pemakanan anda.

 
terima kasih kerana mengunjungi blog saya 🙂

2 Replies to “PENGEDAR SKINCARE SHAKLEE YOUTH GOPENG-KAMPAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge