PANDUAN MEMULAKAN BISNES SHAKLEE

 

Berikut adalah 3 Cara Paling Mudah  Nak Mulakan Perniagaan Sendiri

1. Tak Perlu Ada Produk Sendiri Pun!
Nak buat produk sendiri?? Modal memang besar. Jadi apa alternatif yang kita ada adalah jual produk orang lain. Tapi haruslah pilih produk yang jenama memang kukuh. Dan produk yang berkesan. Kenapa ye…kita perlu jenama yang kukuh? Antara sebabnya adalah jenama atau ‘branding’ memberi ‘first impression’ kepada bakal pelanggan. Contohnya, jenama Coach, bila dengar pun anda akan rasa hebat, dari jenama Cikidot. Sudahlah tak pernah dengar, bertambah tak yakinlah bakal pelanggan nak beli.
Kalau suplemen pulak, antara produk yang memang sudah ada nama dan produk yang berkesan.Contohnya Shaklee.Tapi saya memilih untuk menjalankan bisnes bersama Shaklee yang sememangnya sudah berada di pasaran dunia sejak 103 tahun yang lalu, dan di Malaysia pula lebih dari 50 tahun. Kukuh bukan? Dan jika produknya tidak berkesan, sudah lama Shaklee gulung tikar.
Tapi ternyata, Shaklee makin menjadi fenomena dan kegilaan ramai. Menurut Mr. Roget Barneet CEO Shaklee Corp (merangkap owner jenama Burberry) pasaran di Malaysia masih luas, hanya 1% yang telah dikuasai dan ada lagi 99% pasaran baru, yang masih belum disentuh. Keputusan ada di tangan anda..samaada nak buat bisnes ataupun tak.

Continue reading “PANDUAN MEMULAKAN BISNES SHAKLEE”

National Convention Shaklee 2018

Aslkm semua..hari ni saya nak share betapa syoknya national conference shaklee semalam..

Yang paling best, kita dapat dengar speech leader hebat yang kalau dengar tu memang bersemangat betul!!!

Memang sebenarnya, sekiranya kita memiliki impian sebesar gajah, kita akan nampak halangan yang mendatang hanyalah sebesar kuman..

Kenapa Agaknya Saya Memilih Shaklee??

Saya sebenarnya terjebak dengan Shaklee disebabkan anak-anak saya.

Saya menggunakan Set Pantang dan Menyusu Shaklee untuk menyusukan anak anak saya,Aina dan Aira.

Menyusu Aina dan Aira sampai 2 tahun lebih..dah layak dapat PHD dah kan….😍😍😍

Vitamin yg saya consume masa menyusu adalah ESP,VITAMIN C,B COMPLEX DAN VITALEA😊😊

Masa tu, pam susu dan suplemen la BFF saya..

Saya guna Medela..sampai sekarang ok lagi😋😋

Kenapa Shaklee??

Saya memang minat menjual dan dalam masa sama suka share kebaikan sesuatu produk dengan orang lain..

Dapat jugak pahala sembunyi-sembunyi dengan tolong orang guide cara makan suplemen dan rekemenkan produk yg sesuai dengan mereka..

Bila customer kata suka dengan Shaklee rasa gembira sangat..dapat tolong orang..

Banyak sangat impak positif customer saya terutamanya ibu ibu yang nak membanyakakn susu ibu untuk anak anak syurga mereka..
Subhanallah memang amazing..kuasa Allah..sampai penuh peti sejuk mereka..Alhamdulillah…

Banyak lagi faktor lain yang menyebabkan sayaterjatuh cinta tanpa sengaja dengan suplemen dan bisnes Shaklee…

Kalau tak join, tak tahu, kan..

Jom join bisnes hebat ni bersama team akk..

Modal RM65 je koranggg..

Sambil tu,kita layan video kat bawah..

Full Of Motivation..

Nanti akk upload lagi beberapa video..ok…