UBAT SEMBELIT PALING BERKESAN

Sembelit semasa berpantang adalah masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan kaum-kaum ibu yang baru melahirkan anak, bukan??

Sembelit selepas bersalin sangat membuatkan kita rasa takut dan fobia untuk meneruskan hajat membunag air besar.Dah la masa pantang kena makan makanan yang kering dan rebus sahaja..

Dan ada juga ibu – ibuĀ  yang menjadi fobia dan serik untuk bersalin lagi hanya semata-mata mengalami pengalaman sembelit yang teruk semasa berpantang.Betul tak??

Continue reading “UBAT SEMBELIT PALING BERKESAN”

Menjana Pendapatan Dengan Shaklee

Assalamualaikum wbt semua bloggers hebat!!

Saya, Puan Nur Hidayah adalah Pengedar Shaklee Terbaik di kawasan anda. Saya adalah seorang Senior Supervisor dalam Shaklee dan saya bersedia memberikan konsultasi terbaik kepada anda.

Sebenarnya, sebelum saya join bisnes Shaklee, saya memang tak tahu langsung ilmu pasal bisnes.

Tapi apa yang saya tahu..saya mmg suka berbisnes.Mungkin sebab minat.Jual pun secara offline sahaja..pada kawan-kawan di office.

Sebenarnya…saya ni..
Buat blog tak tahu..
Buat poster tak tahu..
Fb dan IG Marketing tak tahu..
Nak mengayat tak tahu..
Pendek kata, semua lah tak tahu..

Continue reading “Menjana Pendapatan Dengan Shaklee”